Genesis потвърди, че ще създаде GV80 Coupe в действителност.    Показан

...
Genesis потвърди, че ще създаде GV80 Coupe в действителност.    Показан
Коментари Харесай

Genesis ще произвежда купето GV80 и забелязахме новото му лого

Genesis удостовери, че ще сътвори GV80 Coupe в реалност.
    Показан тук като концептуален автомобил, този вид има наклонена линия на покрива и по-спортен интериор спрямо модела SUV.
    Очакваме той да се появи в Съединени американски щати за моделната година 2025.

Това не е тъкмо изненада, като се има поради готовият за произвеждане външен тип на концептуалния автомобил, само че към този момент имаме публично удостоверение, че Genesis GV80 Coupe скоро ще влезе в произвеждане. Новината беше доказана пред C/D от представител на Genesis по време на автомобилното ревю в Ню Йорк през 2023 година Този нов модел ще се конкурира с коли като BMW X6 и Mercedes GLE Coupe и ще бъде позициониран като по-спортна опция на съществуващия средноразмерен първокласен SUV GV80.
 width=
Докато преглеждахме концепцията, забелязахме също по този начин, че тя включва еволюция на крилатото лого на марката Genesis. Новата емблема е по-тъмна и по-двуизмерна от хромираната емблема, която се вижда при актуалните модели на Genesis. Въпреки че компанията не споделя дали това лого ще се популяризира в бъдещите модели, не бихме се изненадали да забележим този нов дизайн върху серийното купе GV80.

Genesis не разкрива механични детайлности за GV80 Coupe, само че най-вероятната алтернатива за задвижване е 3,5-литров V-6 мотор с два турбокомпресора (не чакаме базовият 2,5-литров турбо четирицилиндров мотор на общоприетия модел да се предлага в купето). Концепцията се отличава и с четириместен интериор, който може да се появи в серийно произвеждане, макар че чакаме кофичките в спортен жанр да бъдат понижени в действителния вид. Привличащият вниманието оранжев цвят на екстериора, наименуван Magma, също може да остане извънреден за концептуалния автомобил.

   width=

 width=

   width=
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР